Ungdomsgruppa på tokt til Langesund

4 av ungdommene som er med i prosjektet Framtidig mannskap var på overnattingstur med Gamle Kragerø til Langesund fredag til lørdag første helga i august 2020. Framme i Langesund ble vi tatt i mot av representanter for Langesundfjorden kystlag. Den kullfyrte dampbåten Børøysund var på besøk i Langesund, og første post på et innholdsrikt program var omvisning om bord i den. Deretter fikk vi en fyldig presentasjon av alt kystlaget driver med i sine lokaler midt i Langesund sentrum mot sjøsiden. En lunsjpause med servering av pizza falt også i smak hos ungdommene og de medfølgende voksenlederne. Deltakerne rakk også å treffe en representant for ungdomsgruppa i kystlaget i Langesund.

På kvelden ble deltakerne servert fiskesuppe om bord i Gamle Kragerø. Langesund er en kjent konsertby med mange kjente artister, og det var konsert på fredagskvelden. Nå er deltakerne våre ikke gamle nok til å komme inn, men livet i byen er spennende likevel og etter avtale fikk de «landlov» for å sjekke ut forholdene i konsertbyen. Neste dag kunne vi lese i nettavisene at Langesund var det stedet i politidistriktet der det hadde vært mest bråk på fredagskvelden, men det var absolutt ikke våre ungdommer en del av.

Lørdag formiddag var det tid for retur til Kragerø i et like fint vær som det var dagen før. Det er ikke ofte Rognsfjorden bare har noen dovne smådønninger å by på. Før avreise var det tid for avskjed med representantene for kystlaget i Langesund. Som takk for en god mottakelse og et flott program fikk de overrakt hver sin T-skjorte med Gamle Kragerø som motiv. Vi får en stor og god utfordring med å kunne overgå kystlaget i Langesund når vi skal planlegge en gjenvisitt!

You may also like...

Comments are closed.