PRAKTISK INFORMASJON TIL LEIETAKERE AV BRYGGERHUSET PÅ STRØMTANGEN

Hytta har 6 sengeplasser, loftet har 4 senger, og det er dobbel sovesofa i stua. Det er dyner og puter, men husk å ta med sengetøy! (Alle laken som ligger på, er beskyttelseslaken, så trekk ditt eget utenpå). Ta med kluter, håndklær, kjøkkenhåndklær og evnt. kjøkkenpapir og pappkopper/-asjetter.

PRISER i 2024MedlemIkke-medlem
23.6.-29.9.550750

Dere kan evnt. selv melde dere inn i Forbundet Kysten på www.kysten.no  Merk da av for at dere vil være medlem av Kragerø Kystlag. Medlemskontingenten er 500 kr pr. år.

Ansvarlig leietaker må være fylt 20 år, hytta kan leies max 4 netter pr. medlem/ familie. Leieforholdet starter og avsluttes kl. 16. Hvis bookingkalenderen viser at det ikke er noen på hytta før og/eller etter dere, kan tidspunktet være fleksibelt.

Bil: Ta av fra SSS-veien og følg veien til Rapentangen, biloppstillingsplass er på høyre side av veien der stien går ned til Strømtangen. Det er plass til 2 biler tett etter hverandre. De siste 600 m er til fots. Det er en grønn transportkjerre merket Kystlaget tilgjengelig ved parkeringsplassen til bruk  den siste biten ned mot hytta.

Røyking: Røyking inne i hytta er ikke tillatt.   

Hunder: Det er lov å ha med hund, men ikke ha hunder i senger/sofaer/stoler.

VANN: Det er ikke innlagt vann, men det kan hentes i springen ute på terrassen.  Oppvaskvann kan renne ut i vasken, alt annet kaster dere ut i naturen.  Det er også et vaskefat til bruk for kroppsvask. Det er utedo, følg stien til høyre i retning mot sjøen.

KODER: Det er en kjerre merket Kragerø Kystlag tilgjengelig. Kode til denne låsen og til hyttas nøkkelboks blir oppgitt på sms en uke før oppholdet starter. Kjerren låses og settes på plass før kl. 16 på avreisedagen slik at de er klar for neste leietaker.           

Vi håper dere får et trivelig opphold på kystledhytta på Strømtangen. Ved spørsmål eller problemer, ta kontakt på hyttetelefon: 47669967 (evnt.  92207348 eller 97092925) eller på Facebook.

Utstyr i Bryggerhuset:

6 dyner, 6 puter, 6 pledd

hybelkomfyrkomfyr

kjøleskap

kaffetrakter

vaffeljern

alt av vaskemidler

støvsuger

alt vanlig kjøkkenutstyr til 6 personer

Se bilder av hyttene utendørs og innendørs på vår facebookside og på hjemmesiden til kystlaget.

NB! Booking av Strømtangen: Gå inn på Kystledhytter Jomfruland, og gå videre til booking. Bryggerhuset på Strømtangen ligger sammen med de andre kystledhyttene, og kan bookes der.

You may also like...

Comments are closed.